Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strážovský kopec

fotka Strážovský kopec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Strážovský kopec:

500 g vepřové kýty  | 1 rajče  | 100 g papriky barevné  | 1 cibule  | 200 g žampiónů  |  koření na čínu  | trocha sojové omáčky  |  vegeta  |  sůl  |  tuk  |  bramborákové těsto

Postup přípravy receptu Strážovský kopec:

Nejprve si připravíme z 1kg brambor klasické bramborákové těsto a dáme si ho stranou.
Nakrájíme na jemno cibuli, kterou osmahneme na tuku dorůžova. Potom přidáme vepřové maso nakrájené na kostky. Posypeme dle chuti vegetou, kořením na čínu a dusíme do poloměkka. Občas promícháme, aby se maso nepřipálilo.
Mezitím si usmažíme 4 bramboráky.
Až je maso poloměkké, tak přidáme nakrájenou papriku, rajčata a žampiony a dále dusíme. Když je všechno měkké, dochutíme sójovou omáčkou, případně osolíme. Nachystáme si 4 talíře, na každý dáme 1 bramborák, masovou směs si rozdělíme na 4 porce a na polovinu bramboráku navršíme masovou směs a druhou polovinou přehneme. Strážovský kopec takto podáváme.



Fotky receptu Strážovský kopec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Strážovský kopec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !