Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Středomořská treska

fotka Středomořská treska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Středomořská treska :

400 g nakrájených rajčat z konzervy  | 1 nakrájený stroužek česneku  | 1 lžíce protlaku  | 1 lžíce pernodu  | 1 lžíce kaparů  | 60 g černých oliv bez pecek  | 4 porce tresky (cca 200 g)  | 150 ml bílého suchého vína  | 1 bobkový list  | čtvrt lžičky celého černého pepře  |  tenký proužek citrónové kůry  |  snítky petrželky na ozdobu

Postup přípravy receptu Středomořská treska :

Nakrájená rajčata, česnek, protlak, pernod, kapary a olivy dáme do hrnce. Podle chuti osolíme a opepříme a pomalu zahříváme. Zatím dáme do hluboké pánve rybí maso a podlijeme je vínem. Přidáme bobkový list, celý pepř a citrónovou kůru a tekutinu přivedeme k varu. Zmírníme oheň, pánev přikryjeme pokličkou a maso dusíme 10 minut. Ryby rozdělíme na nahřáté talíře a udržujeme teplé. Tekutinu, v níž se vařily, přecedíme do směsi s rajčaty, přivedeme k varu a krátce povaříme. Omáčku rozdělíme na ryby. Porce ozdobíe petrželkou a ihned podáváme.


Fotky receptu Středomořská treska :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Středomořská treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !