Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.01. 2025
Dnes má svátek Otýlie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stroganoff

fotka Stroganoff
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Stroganoff:

4 steaky, každý o hmotnosti 170-200 g  | 2 cibule, narkájené na kolečka  | 40 g žampionů nakrájených na plátky  | 1 lžičku mleté papriky  | 2 lžíce rostlinného oleje  | 300 ml vývaru  | 300 ml zakysané smetany  | 2 hrsti sekané zelené petrželky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Stroganoff:

1. Cibuli osmahněte na másle ve velké pánvi. Vmíchejte česnek i žampiony a smažte na vyšším plameni, až houby začnou zlátnout. Přisypte papriku a po půl minutě směs přemístěte do mísy.
2. Do téže pánve vlijte rostlinný olej, a když je rozpálený, opečte na něm plátky roštěné, 2–3 minuty po každé straně (pokud se tam nevejdou všechny najednou, opečte je postupně). Vyjměte a udržujte v teple.
3. Do pánve vraťte houby, zalijte vývarem a nechte prudčeji vyvařit, až zbude jen třetina původního množství. Odstavte a přimíchejte zakysanou smetanu, osolte a opepřete podle chuti. Podávejte posypané petrželkou; jako přílohu doporučujeme široké nudle nebo rýži.


Fotky receptu Stroganoff:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stroganoff
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !