Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Strouhaná buchta s jablky

fotka Strouhaná buchta s jablky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Strouhaná buchta s jablky:

400 g hladké mouky  | 200 g moučky  | 2 žloutky  | 1 Lukana  | lžička kakaa  | 1/2 prášku do pečiva  |  jablka  |  vanilkový cukr

Postup přípravy receptu Strouhaná buchta s jablky:

Z uvedených surovin zpracujeme na vále těsto. Dáme ho na půl hodiny do mrazáku. Mezitím si připravíme jablka. Oloupeme je a na hrubém struhadle nastrouháme. Promícháme s vanilkovým cukrem. Dále postupujeme tak, že jednu polovinu těsta nastrouháme na plech. Zasypeme nastrouhanými jablky a nastrouháme druhou polovinu těsta. Dáme péct.


Fotky receptu Strouhaná buchta s jablky:

Strouhaná buchta s jablky
Strouhaná buchta s jablky
Strouhaná buchta s jablky
Strouhaná buchta s jablky
Fotky vložil: pelda,piskotik 
Hodnocení receptu Strouhaná buchta s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !