Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená karotková polévka

fotka Studená karotková polévka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Studená karotková polévka:

0,5 kg bio karotka  | 1 větší pomeranč  | 1 větvička koriandr  |  olio extra vergine Toscano IGP  | 2 lžíce olivový olej  |  zeleninový vývar  |  sůl  | 1/2 ks cibule

Postup přípravy receptu Studená karotková polévka:

Na olivovém oleji opečeme do sklovata (nesmí ztmavnout) nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky (1 x 1 cm) nakrájenou bio-karotku a pomalu opékáme, aby se karotka leskla, ale netmavla. Osolíme (špetka) a zalijeme vývarem, tak aby mrkev byla ze 2/3 potopená, přidáme lístky čerstvého koriandru a pomalu přivedeme k varu. Vaříme asi 15-20 minut, dokud bio-karotka nezměkne. Nakonec přidáme čerstvou pomerančovou šťávu z 1 většího pomeranče a prudce zavaříme. Rozmixujeme do hladka bez hrudek a procedíme skrz jemný cedník. Postavíme do misky s ledem, kde polévku mícháme, dokud není ledově studená. Polévku servírujeme studenou s lístkem koriandru a lžičkou olio extra vergine Toscano IGP.


Fotky receptu Studená karotková polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená karotková polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !