Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studená pórková polévka s uzeným lososem

fotka Studená pórková polévka s uzeným lososem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Studená pórková polévka s uzeným lososem :

400 g pórku  | 50 g másla  |  sůl  | 1 lžička instantní drůbeží polévky  | 1 lžíce citronové šťávy  | 100 g uzeného lososa

Postup přípravy receptu Studená pórková polévka s uzeným lososem :

Zelené konce pórku odřízneme. Bílou část očistíme, nakrájíme na kolečka a důkladně omyjeme. 50 g koleček pórku dáme stranou.
Rozehřejeme máslo, přidáme pórek a špetku soli a za stálého míchání opečeme.
Instantní drůbeží polévku rozpustíme v 500 ml horké vody, přilijeme k pórku, uvedeme do varu a zhruba 8 minut vaříme na mírném ohni. Pak polévku rozmixujeme mixérem.
Zbylá kolečka pórku (až na 1 lžičku) dáme do horké polévky. Ochutíme citronovou šťávou, osolíme a necháme vychladnout.
Krátce před podáváním nakrájíme uzeného lososa na tenké nudličky.
Studenou polévku ozdobíme nudličkami lososa a kolečky pórku.


Fotky receptu Studená pórková polévka s uzeným lososem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studená pórková polévka s uzeným lososem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !