Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Studený nákyp z těstovin

fotka Studený nákyp z těstovin
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Studený nákyp z těstovin:

500 g těstovin  | 100 g nastrouhaného sýra  | 3 vejce  | 250 ml smetany  | 250 g zeleniny  | 1 lžíce rostlinného tuku na vymazání formy  | dle chuti: sůl a pepř  | 1 špetka oregana  | dle potřeby: trochu strouhanky  | dle potřeby: syrová zelenina na ozdobení

Postup přípravy receptu Studený nákyp z těstovin:

Těstoviny uvaříme, scedíme, a necháme v hrnci přikryté. Zeleninu uvaříme vcelku do poloměkka a také scedíme.
Formu na pečení vymažeme rostlinným tukem a vysypeme strouhankou. Do připravené formy střídavě vrstvíme těstovinu a zeleninu a končíme zase těstovinami. Zalijeme připravenou smetanou s vejci, sýrem a kořením.
Zvolna pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut. Necháme vychladnout, nakrájíme na plátky a ozdobíme syrovou zeleninou.


Fotky receptu Studený nákyp z těstovin:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studený nákyp z těstovin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !