Vložil: | Luckyma |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 130 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách:
500 g vyššího bůčku
| 1 svazek bylinek (petželka,pažitka)
| 3 stroužky česneku
| špetka mletého pepře
| špetka soli
Postup přípravy receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách:
Vykoštený bůček lehce osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a pod pokličkou upečeme doměkka (si 2 hod). Bylinky nesekáme nadrobno, promíchíme s rozmačkaným česnekem, lehce osolíme a touto směsí potřeme upečený bůček. Zabalíme ho do potravinářské fólie a necháme rozležet v chladničce nejméně dva dny, ale nejlépě pět dní. Pak bůček nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem.
Fotky receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!