Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 29.05. 2025
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách

fotka Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách:

500 g vyššího bůčku  | 1 svazek bylinek (petželka,pažitka)  | 3 stroužky česneku  | špetka mletého pepře  | špetka soli

Postup přípravy receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách:

Vykoštený bůček lehce osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku a pod pokličkou upečeme doměkka (si 2 hod). Bylinky nesekáme nadrobno, promíchíme s rozmačkaným česnekem, lehce osolíme a touto směsí potřeme upečený bůček. Zabalíme ho do potravinářské fólie a necháme rozležet v chladničce nejméně dva dny, ale nejlépě pět dní. Pak bůček nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem.


Fotky receptu Studený vepřový bůček marinovaný v bylinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studený vepřový bůček marinovaný v
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !