Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Šumavská pečínka

fotka Šumavská pečínka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Šumavská pečínka:

80 dkg zadního hovězího masa  | 1 cibule  | 3 lžíce sádla  | 3 dkg slaniny  | 3 lžíce hladké mouky  | 15 dkg kořenové zeleniny  | 1 talířek hříbků nebo jiných hub  | 0,7 l mléka  | 0,1 l smetany  | 1 lžička hořčice  | dle chuti: divoké koření, ocet a sůl

Postup přípravy receptu Šumavská pečínka:

Připravené hovězí maso prošpikujeme, osolíme a opečeme společně s nakrájenou cibulí na sádle dozlatova. Přidáme divoké koření, mírně zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou za občasného podlévání doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a po zasmahnutí zalijeme vodou. Za stálého míchání provaříme, dochutíme hořčicí, přikyselíme octem a nakonec přidáme mléko a smetanu. Omáčku procedíme přes síto a jako vložku přidáme povařenou a na nudle nakrájenou zeleninu a očištěné nakrájené houby. Omáčku ještě povaříme.


Fotky receptu Šumavská pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šumavská pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !