Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.06. 2025
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sváteční aspik

fotka Sváteční aspik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sváteční aspik:

1/2 kg kuřete  | 1 konzerva žampionů  | 1 sklenka zeleniny např. moravanka  | 2 sáčky čiré želatiny  | 2 kostky maggi zlatého slepičího bujonu  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Sváteční aspik:

Kuře uvaříme doměkka s kořenovou zeleninou (kousek mrkve, petrželky a celeru) a s kostkami MAGGI Zlatého Slepičího bujónu.

Kuře vkládáme do horké vody, aby maso zůstalo chutné a nevyvařilo se nám do vody!

Necháme vychladnout a maso obereme, nakrájíme na kostky, přidáme sklenici nakládané zeleniny bez nálevu.

Kůži z kuřete a 2/3 konzervy žampiónů pomeleme najemno, přidáme k masu a zelenině, uvaříme aspik podle návodu (vývar + nálev ze zeleniny + aspik ze sáčku).

Vše promícháme, dle chuti přisolíme, připepříme a nalejeme do formy na srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici.

Krájíme na porce, které ozdobíme čerstvou zeleninou a nakládanými hříbky.


Fotky receptu Sváteční aspik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sváteční aspik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !