Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Sváteční kapr po rybářsku:
1 naporcovaný kapr
| 2 lžičky bylinkové soli
| 3 lžíce maggi harmonie chuti
| lžíce sladké papriky
| lžička pálivé papriky
| špetka pepře
| špetka kmínu
| špekta chilli
| lžice grilovacího koření
| 20 dkg hladké mouky
| olej
| 4 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Sváteční kapr po rybářsku:
Porce ryby nasolíme, potřeme prolisovaným česnekem a 3 hodiny necháme odležet. Koření a mouku smícháme v nádobě, čímž dostaneme načervenalou suchou směs, ve které ryby obalíme a pomalu smažíme na oleji - asi 15 minut z každé strany.
Fotky receptu Sváteční kapr po rybářsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!