Postup přípravy receptu Sváteční kuřecí kapsy:
Nejprve promícháme dušenou jasmínovou rýži s krevetkami (nakrájené na drobné nudličky), se zelím, nadrobno nasekaným ananasem, solí a pepřem.
Kuřecí řízek nakrojíme podélně, naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme jednotlivé plátky připravenou směsí z rýže. Plátek kuřecího masa přehneme a spojíme párátky, aby nám směs držela pohromadě. Prudce z obou stran opečeme a pak volněji dopékáme, aby se maso dobře propeklo. Měkké kuřecí kapsy vyjmeme, výpek lehce zaprášíme moukou a krátce osmahneme, přidáme šťávu z ananasu a trochu vývaru. Omáčku povaříme, přidáme oříšek másla a sváteční kuřecí kapsy můžeme podávat.
Příloha : Opékané brambory, zeleninový salát, tatarská omáčka