Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Švédské sekané bifteky:
600 g mletého hovězího masa
| 250 g vařených brambor
| 1 cibule
| 100 g sterilizované červené řepy
| 2 lžíce kaparů
| 2 žloutky
| 1 dl smetany
| dle potřeby: olej
| dle chuti: sladká paprika, pepř, sůl a petrželka
Postup přípravy receptu Švédské sekané bifteky:
Brambory rozmačkáme vidličkou, vmícháme maso, žloutky, smetanu, nakrájenou řepu, cibuli, usekané kapary, koření, sůl a dobře promícháme. Tvoříme menší placičky, opečeme je na oleji a podáváme posypané petrželkou s vařenými brambory.
Fotky receptu Švédské sekané bifteky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!