150 g svíčkové
| 150 g vepřové panenky
| 100 g šunky
| 50 g anglické slaniny
| 60 g steril. cibulek
| 60 g kečupu
| 100 ml červeného vína
| olej, sůl, pepř
Postup přípravy receptu Svíčková jehla:
Masa naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Proložíme je šunkou a slaninou a pevně stočíme do roládky, kterou nakrájíme na stejné dílky (přibližně asi 6 kousků).
Cibulky nakrájíme na kolečka.
Dílky roládky napichujeme na špíz střídavě s cibulkou. Špízy vložíme na rozpálenou pánev s olejem. Pečeme tak aby maso bylo šťavnaté.
Do výpeku přidáme kečup, víno a převaříme. Špízy tímto sosem polijeme před podáváním.
Fotky receptu Svíčková jehla:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!