Postup přípravy receptu Svíčková omáčka z vepřového:
Vepřové maso (např. plecko) necháme rychle osmahnout (stáhnout) na oleji, potom zalejeme vodou a vaříme se solí, novým kořením a bobkovým listem. Jednu velkou cibuli necháme zesklovatět na másle, pak přidáme k orestované cibuli nahrubo nastrouhané 2 mrkve, 1 větší petržel, ¼ - ½ celeru, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Po vychladnutí vařenou zeleninu rozmixujeme a přidáme vývar z masa, Ramu Cremefine podle hustoty, hladkou mouku (asi 2 lžíce). Necháme svařit a dochutíme obyčejnou hořčicí, solí a pepřem. Plátky masa položíme na talíř, přelejeme omáčkou a podáváme s houskovým knedlíkem, šlehačkou a brusinkami.
Fotky receptu Svíčková omáčka z vepřového:
Fotky vložil: Natural,Veve3,piskotik,Vikitorie,Marci7,oko