Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Svíčkové řezy:
40 dkg svíčkové
| 3 lžíce sojové omáčky
| 1 lžíce žlutého vína
| 1 cibule
| špetka cukru, máčeného zázvoru, jamajského pepře a badyánu
| 1 sklenka vývaru
| 1/2 lžičky škrobu
Postup přípravy receptu Svíčkové řezy:
Svíčkovou rozkrojíme po vlákně na dva stejné kousky. Do vroucího vývaru v pánvi dáme na plátky krájenou cibuli, na plátky krájený zázvor, žluté víno a ostatní suroviny podle chuti. Vše rychle zavaříme, přidáme svíčkovou, zmírníme teplotu a zvolna vaříme do změknutí masa. Potom vařenou svíčkovou vyndáme a necháme vychladnout. Šťávu mírně zahustíme máčeným škrobem, rychle povaříme a přecedíme. Svíčkovou nakrájíme přes vlákno na tenké plátky a přelijeme vychladlou omáčkou.
Fotky receptu Svíčkové řezy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!