Použité suroviny receptu Tagliatelle s krabím masem:
340 g těstovin tagliatelle
| 3 lžíce olivového oleje
| 2 stroužky nakrájeného česneku
| 1 nakrájená červená chilli paprička bez semínek
| nastrouhaná kůra z 1 citronu
| 300 g krabího masa
| 200 ml smetany
| 1 lžíce citronové šťávy
| sůl
| černý pepř
| 2 lžíce nasekané petrželky na ozdobu
Postup přípravy receptu Tagliatelle s krabím masem:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu al dente (na skus). Mezitím ve velké pánvi rozpálíme olej a 3 - 4 minuty v něm smažíme česnek, chilli papričku a nastrouhanou citronovou kůru. Přisypeme krabí maso, přilijeme smetanu a citronovou šťávu a vše vaříme 1 - 2 minuty. Omáčku okořeníme. Těstoviny slijeme a přesypeme do servírovací mísy. Navrch dáme krabí maso s omáčkou a pokrm ozdobíme petrželkou.
Fotky receptu Tagliatelle s krabím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!