200 g těstovin (tagliatelle)
| sůl, mletý černý pepř
| 2 lžíce olivového oleje
| 1 lžičku másla
| 2 cibule
| 250 g čerstvých hub
| 1 lžíce hladké mouky
| 200 ml smetany na šlehání
| 2 žloutky
| 100 ml bílého vína
| tymián na ozdobení
Postup přípravy receptu Tagliatelle s vínem:
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě, potom sceďte a nechte okapat.
Na olivovém oleji a másle osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte pokrájené houby a stálého míchání opečte. Přidejte hladkou mouku, promíchejte, zalijte smetanou, ve víně rozšlehejte žloutky a za stálého míchání povařte. Snižte teplotu a nechte ještě 5 minut vařit. Dochuťte pepřem. Ozdobíme tymiánem.
Fotky receptu Tagliatelle s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!