Postup přípravy receptu Tajemství:
Maso nakrájíme na slabé plátky asi 5x5 cm a osolíme, jablka zbavíme jadřince a nakrájíme na 0,5 cm, přizpůsobíme velikosti masa. Z mouky, vajec a vody uděláme husté těstíčko, ochutíme grilovacím kořením, rozpálíme olej a maso namočené v těstíčku postupně smažíme do zlatava, maso odhrneme na kraj a osmažíme jablka rovněž namáčené v těstíčku, nakonec opražíme arašídy nebo mandle. Smícháme víno s cukrem, sojovou omáčkou, vegetou, v studené vodě rozmíchaným Solamylem a vlejeme na hotové maso s jablky, omáčka by měla být hustá, zlatavá a skoro průhledná. Vše lehce promícháme. Pokud by se Vám zdála omáčka příliš hustá, můžete ji zředit vývarem.
Podáváme s rýži, nudlemi, bramborami v různých úpravách nebo jen s pečivem.