Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tang řezy

fotka Tang řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tang řezy:

Placka:  | 4 vejce  | 20 dkg cukr krupice  | 20 dkg polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 dcl mléka  | 1 dcl oleje  |  Náplň:  | 1 smetana ke šlehání  | 2 zakysané smetany  | 1 vanilkový cukr  |  Na vrch:  | 2 Tangy - pomeranč  | 1 l vody  | 12 dkg cukr krupice  | 2 vanilkové pudinky

Postup přípravy receptu Tang řezy:

Na placku vyšleháme vejce s cukrem do pěny, přidáme mléko a olej a přisypeme mouku s práškem do pečiva. Dáme upéct. Na vychladlou placku natřeme náplň - ušleháme šlehačku s vanilkovým cukrem, pomalu přimícháme zakysané smetany. Na vrch: rozmícháme tang ve vodě (my máme nejraději pomeranč-je chuťově výraznější), přidáme cukr a vanilkové pudinky a uvaříme. Vychladíme a vlažné (skoro studené) nalejeme na placku.


Fotky receptu Tang řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tang řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !