Vložil: | Uuu |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![6.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Tartare z lososa s marinovaným fenyklem, koprem a opečeným toastem:
200 g lososa
| 100 g fenyklu
| 5 g sójové omáčky kikkoman
| 10 g olivového oleje
| 20 g šalotky
| 1 pomeranč
| 10 g cukru
| 100 g bílého toastového chleba
| mix listových salátků
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Tartare z lososa s marinovaným fenyklem, koprem a opečeným toastem:
Lososa nakrájíme na malé kostičky a dochutíme solí, kouskem nastrouhaného fenyklu, sójovou omáčkou, olejem, koprem a nasekanou šalotkou. Vše promícháme a necháme odležet v chladu. Z pomeranče vymačkáme šťávu, kterou svaříme s cukrem na „karamel“. Do horkého rozvaru přidáme fenykl nakrájený na větší kousky a necháme v chladu marinovat (minimálně 1 hodinu, ale klidně i do druhého dne). K tartaru podáváme opečené toasty a trhaný salátek, promíchaný s marinovaným fenyklem.
Fotky receptu Tartare z lososa s marinovaným fenyklem, koprem a opečeným toastem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!