Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tatranská živáňská

fotka Tatranská živáňská
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tatranská živáňská:

600 g vepřové kýty  | 1 lžička rajčatového protlaku  | 1 lžička hořčice  | 2 lžíce paprikové pomazánky  | 1 lžička mleté červené papriky  |  sůl  |  pepř  |  karí koření  | 2 lžíce worcesterské omáčky  | 100 g uzené slaniny  | 1 cibule  | 250 ml leča  | 50 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Tatranská živáňská:

Maso pokrájíme na řízky, mírně naklepeme. Protlak, hořčici a paprikovou pomazánku smícháme, přidáme sůl, pepř, karí, mletou papriku, worcester a dobře promícháme. Polovinou směsi natřeme řízky a necháme je odležet. Slaninu pokrájíme na kostičky, osmahneme, přidáme k ní cibuli nasekanou nadrobno, podusíme, přidáme zbylou směs a lečo. Podlijeme trochou vody a uvaříme houstší omáčku. Před dovařením přilijeme víno. Připravené řízky opečeme na roštu nebo 15 minut na pánvi. K masu podáváme omáčku, jako přílohu podáváme čerstvý chléb.


Fotky receptu Tatranská živáňská:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatranská živáňská
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !