Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatranské bifteky

fotka Tatranské bifteky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tatranské bifteky:

500 g hovězí roštěnky  |  sůl  |  pepř  | 50 ml borovičky  |  citronová šťáva  | 150 ml uzené slaniny  |  olej  | 200 ml hovězího vývaru  | 100 g kysané smetany  | 2 lžíce brusinkového kompotu

Postup přípravy receptu Tatranské bifteky:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, pokapeme borovičkou a citronovou šťávou. Necháme odležet. Slaninu nakrájíme na plátky, nařežeme jako hřeben a z obou stran opečeme. Maso osmahneme z každé strany 3 minuty a vybereme. Výpěk zalijeme vývarem, necháme projít vařem, vmícháme smetanu a krátce povaříme. Nakonec přidáme brusinkový kompot, chvíli povaříme a odstavíme. Bifteky obložíme slaninou, přelijeme je omáčkou a podáváme s opekanými bramborami.


Fotky receptu Tatranské bifteky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatranské bifteky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !