Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa

fotka Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa :

250 g vepřového masa  | 250 g hovězího masa  | 150 g jater  | 150 g uzené klobásy  | 100 g cibule  | 1 ks kapie  |  sůl  |  pepř  |  sladká paprika  |  kečup  |  olej

Postup přípravy receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa :

Maso a játra omyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Nakrájíme také uzenou klobásu, kapii a cibuli. Vše osolíme a okořeníme pepřem. Sladkou papriku, kečup a olej smícháme a touto směsí potíráme připravené plátky masa a jater. Maso necháme asi 3 hodiny odležet a pak ho střídavě napichujeme na špejle nebo jehly.
Opečeme na grilu nebo na pánvi dozlatova. Ražniči podáváme s pečeným bramborem a zeleninou.


Fotky receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !