Použité suroviny receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa :
250 g vepřového masa
| 250 g hovězího masa
| 150 g jater
| 150 g uzené klobásy
| 100 g cibule
| 1 ks kapie
| sůl
| pepř
| sladká paprika
| kečup
| olej
Postup přípravy receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa :
Maso a játra omyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké plátky. Nakrájíme také uzenou klobásu, kapii a cibuli. Vše osolíme a okořeníme pepřem. Sladkou papriku, kečup a olej smícháme a touto směsí potíráme připravené plátky masa a jater. Maso necháme asi 3 hodiny odležet a pak ho střídavě napichujeme na špejle nebo jehly.
Opečeme na grilu nebo na pánvi dozlatova. Ražniči podáváme s pečeným bramborem a zeleninou.
Fotky receptu Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!