Vložil: | Danysek |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 5 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tatranský řízek:
vepřová kýta(plecko)
| sůl
| olej
| Nálev:
| 3 ks vejce
| 1 lžíce kečupu
| 1 lžíce hořčice
| 1 lžíce vegety
| 1 lžička pepře
| 1 lžička soli
Postup přípravy receptu Tatranský řízek:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, naklepeme a vložíme do připraveného nálevu a necháme odležet 24 hodin v ledničce. Potom plátky masa opékáme po každé straně asi 3 minuty. Tatranský řízek podáváme s brambory.
Fotky receptu Tatranský řízek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!