Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí á la bažant

fotka Telecí á la bažant
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Telecí á la bažant:

1 kg telecí hrudí  | 80 g uzená slanina  | 1 lžíce sádlo  | 2 ks cibule  | 1 lžička drcený jalovec  | 1 lžíce polohrubá mouka  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí á la bažant:

Omyté, osušené maso prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme a posypeme drceným jalovcem. Vložíme do pekáče a obložíme hrubě nasekanou cibulí. Na telecí maso rozetřeme sádlo, mírně podlijeme a ve středně horké troubě upečeme dozlatova. Během pečení maso obracíme a průběžně podléváme. Měkké maso vyjmeme a naporcujeme. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, promícháme a povaříme. Podle potřeby rozředíme vodou a dochutíme solí.
Vzniklou omáčkou přelijeme porce masa rozložené na talířích.
Telecí á la bažant podáváme s knedlíkem.


Fotky receptu Telecí á la bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí á la bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky