Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí hrudí po drážďansku:
1400 g telecího hrudí
| 2 mrkve
| 100 g celeru
| 2 cibule
| 60 g másla
| 40 g pasírovaných rajčat
| vývar
| sůl
| Nádivka
| 4 žemle
| 250 g kuřecích jater
| 80 g cibule
| 50 g šunky
| 3 vejce
| muškátový květ
| sůl
| pepř
| rozmarýn
| petrželka
Postup přípravy receptu Telecí hrudí po drážďansku:
Žemle bez kůrek namočíme do vody. Játra nakrájíme na menší kousky, stejně tak cibuli a šunku. Přidáme žloutky a promícháme. Ochutíme kořením. Nakonec vmícháme sníh z bílků a petrželku. Tenkým nožem prořízneme středem kapsu, kterou naplníme a zašijeme. Zeleninu nakrájíme a zpěníme na másle. Vložíme na ni hrudí. Přidáme rajčata a vývar a dusíme pod pokličkou v troubě 1 hod. při teplotě 170°C.
Fotky receptu Telecí hrudí po drážďansku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!