Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí hrudí po drážďansku

fotka Telecí hrudí po drážďansku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Telecí hrudí po drážďansku:

1400 g telecího hrudí  | 2 mrkve  | 100 g celeru  | 2 cibule  | 60 g másla  | 40 g pasírovaných rajčat  |  vývar  |  sůl  | Nádivka  | 4 žemle  | 250 g kuřecích jater  | 80 g cibule  | 50 g šunky  | 3 vejce  |  muškátový květ  |  sůl  |  pepř  |  rozmarýn  |  petrželka

Postup přípravy receptu Telecí hrudí po drážďansku:

Žemle bez kůrek namočíme do vody. Játra nakrájíme na menší kousky, stejně tak cibuli a šunku. Přidáme žloutky a promícháme. Ochutíme kořením. Nakonec vmícháme sníh z bílků a petrželku. Tenkým nožem prořízneme středem kapsu, kterou naplníme a zašijeme. Zeleninu nakrájíme a zpěníme na másle. Vložíme na ni hrudí. Přidáme rajčata a vývar a dusíme pod pokličkou v troubě 1 hod. při teplotě 170°C.


Fotky receptu Telecí hrudí po drážďansku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí hrudí po drážďansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !