Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.01. 2025
Dnes má svátek Alice
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí koleno po milánsku

fotka Telecí koleno po milánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Telecí koleno po milánsku:

4 plátky z masitého telecího kolena  | 1 malá cibule  |  mrkev  |  celer  | 60 g másla  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  masový vývar

Postup přípravy receptu Telecí koleno po milánsku:

Zeleninu nakrájíme na kostičky, osmahneme na části másla, shrneme stranou a na másle opečeme plátky masa po obou stranách. Maso osolíme, opepříme, přidáme zbylé máslo rozetřené s moukou, rajčatový protlak, trochu vývaru a dusíme, až maso změkne. Při dušení maso obracíme, podléváme lžícemi vývaru. Před dohotovením přidáme sekanou petrželku.


Fotky receptu Telecí koleno po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí koleno po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles