Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.07. 2025
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí ledvina

fotka Telecí ledvina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Telecí ledvina:

800g telecího masa s ledvinou  | 100g másla  | 1lžička hladké mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí ledvina:

Z masa vykrojíme ledvinu a maso vykostíme:Osolíme je po obou stranách a ledvinu zbavenou přebytečného tuku vložíme na původní místo.Pak pečeni sbalíme a spíchneme závitkovými jehlami.Na pekáč dáme máslo,rozpálíme a maso na všech stranách opečeme.Za mírného podlévání pečeme dočervena.Hotové maso vyjmeme,naporcujeme a šťávu zahustíme hladkou moukou.


Fotky receptu Telecí ledvina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí ledvina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !