Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí maso na způsob bažanta

fotka Telecí maso na způsob bažanta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí maso na způsob bažanta :

500 g telecího masa (plec, kližka)  | 50 g slaniny  |  sůl  | 50 g tuku  | 1 střední cibule  |  celý pepř  |  nové koření  |  bobkový list  | 10 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Telecí maso na způsob bažanta :

Telecí maso nakrájíme na čtyři porce, protkneme je klínky slaniny a osolíme. Zbytek slaniny pokrájíme na kostičky, rozškvaříme je na tuku, přidáme drobně pokrájenou cibuli, usmažíme ji dorůžova, přidáme připravené maso, lehce je opečeme po všech stranách a podlijeme trochou teplé vody. Maso obložíme kořením a ve vyhřáté troubě pečeme do změknutí. Při pečení maso obracíme, přeléváme mastnou šťávou a podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme teplou vodou a povaříme. Přidáme zpět maso a ještě krátce je prohřejeme. Podáváme s dušenou rýží a s rybízovým kompotem.


Fotky receptu Telecí maso na způsob bažanta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí maso na způsob bažanta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !