Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí medailónky se šťovíkem

fotka Telecí medailónky se šťovíkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí medailónky se šťovíkem:

4 telecí medailonky po 100 g  | 1 šálek lístků mladého šťovíku  | 50 g másla  |  špetka soli  | 4x špetka čerstvě mletého bílého pepře  | 150 g jogurtu  | 2 lžičky citrónové sťávy  |  špetka cukru  |  špetka soli

Postup přípravy receptu Telecí medailónky se šťovíkem:

Maso omyjeme, osušíme a obvážeme nití. Šťovík důkladně omyjeme a nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme máslo a medailonky v něm z každé strany 4 minuty do zlatova opečeme, potom osolíme a opepříme. Medailonky položíme na nahřátou mísu. Jogurt smícháme s výpekem, dáme do něj šťovík a za stálého míchání ohříváme asi 2 minuty. Omáčku ochutíme citrónovou šťavou, cukrem, případně solí. Medailonky ještě jednou prohřejeme v omáčce, ale už nevaříme.


Fotky receptu Telecí medailónky se šťovíkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí medailónky se šťovíkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !