Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 29.06. 2024
Dnes má svátek Petr a Pavel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí měšec

fotka Telecí měšec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí měšec :

1 kg telecí plec  |  cibule  |  šunka  | 2 rohlíky  |  petrželová nať  | 2 vejce  |  muškátový oříšek  |  bílý pepř  |  sůl  |  olej  |  mléko  | 200 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Telecí měšec :

Z telecí plece nakrájíme plátky, naklepeme je a osolíme. Připravíme si nádivku z nadrobno nakrájené cibulky, šunky a zelené petrželky. Vše lehce osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou navlhčenou housku, celá vejce, přidáme mléko a nastrouháme muškátový oříšek. Nádivku dobře promísíme a dochutíme solí a bílým pepřem.

Na plátek masa vložíme vymačkanou nádivku, maso stáhneme do podoby měšce a hrdlo svážeme. Měšce vložíme na pekáčku do rozehřáté trouby, podlijeme vínem a pečeme za občasného potírání výpekem při 180 - 200 °C.


Fotky receptu Telecí měšec :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí měšec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !