Vložil: | Veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí na olivách :
750 g telecího masa
| 500 g vypeckovaných zelených oliv
| 2 lžíce hladké mouky
| 1 cibule
| 1 lžíce oleje
| petrželová nať
| sůl
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Telecí na olivách :
Maso nakrájíme na malé kousky a opečeme na rozpáleném tuku a s několika lžícemi vody. Potom přidáme drobně nasekanou cibuli, pepř a stejné množství vody jako předtím. Pomalu přivedeme k varu a pak maso vytáhneme. V troše vody důkladně rozmícháme mouku a přilijeme do nádoby. Znovu zředíme vodou, promícháme a přidáme maso. V jiné nádobě s vodou přivedeme k varu olivy, pak je přidáme k ostatnímu a na mírném ohni vše vaříme asi půl hodiny za pečlivého míchání. Podáváme s opečenými bramborami.
Fotky receptu Telecí na olivách :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!