Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí na petrželce

fotka Telecí na petrželce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí na petrželce:

800 g telecí kýty  |  mouka  | 100 g másla  | 1 bobkový list  |  šalvěj  |  sůl  | 0,2 l bílého vína  |  šťáva z citronu  | 1 lžíce petrželky

Postup přípravy receptu Telecí na petrželce:

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na másle spolu s bobkovým listem a šalvějí. Opečené plátky osolíme, podlijeme vínem, které necháme odpařit. Potom přidáme šťávu z jednoho citronu a na mírném ohni asi 5 minut povaříme. Nakonec posypeme plátky masa sekanou petrželovou natí, necháme přejít varem a podáváme.


Fotky receptu Telecí na petrželce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí na petrželce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice