Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí na petrželce

fotka Telecí na petrželce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí na petrželce:

800 g telecí kýty  |  mouka  | 100 g másla  | 1 bobkový list  |  šalvěj  |  sůl  | 0,2 l bílého vína  |  šťáva z citronu  | 1 lžíce petrželky

Postup přípravy receptu Telecí na petrželce:

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na másle spolu s bobkovým listem a šalvějí. Opečené plátky osolíme, podlijeme vínem, které necháme odpařit. Potom přidáme šťávu z jednoho citronu a na mírném ohni asi 5 minut povaříme. Nakonec posypeme plátky masa sekanou petrželovou natí, necháme přejít varem a podáváme.


Fotky receptu Telecí na petrželce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí na petrželce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles