Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.01. 2025
Dnes má svátek Alice
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí na vídeňský způsob s houbami

fotka Telecí na vídeňský způsob s houbami
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Telecí na vídeňský způsob s houbami:

1 kg telecího ořechu  | 60 g másla  | 4 šalotky  | 250 ml bílého vína  | 250 g husté smetany  | 80 g slaniny  | 400 g hub /i žampiony/  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Telecí na vídeňský způsob s houbami:

Maso osolte a opepřete. V hrnci rozehřejte 40 g másla a maso na něm po všech stranách opečte do hněda. Přidejte k němu šalotku a orestujte ji. Do hrnce nalejte víno, zakryjte pokličkou a duste 50 minut. Maso vyjmete a udržujte teplé. Do hrnce vmíchejte smetanu a osolte.
V kastrole rozehřejte zbylých 20 g másla a na něm orestujte slaninu do zlatova. Přidejte k ní houby, osolte, opepřete a duste pod pokličkou 15 minut.
Maso nakrájejte na plátky, dejte je na servírovací mísu, kolem nalejte smetanovou omáčku a na ni rozdělte houbovou směs. Posypte nakrájenou petrželkou.


Fotky receptu Telecí na vídeňský způsob s houbami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí na vídeňský způsob s houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !