400 g telecího masa
| 40 g rostlinného másla
| 20 g hladké mouky
| 80 g bílé veky
| 1 bílek
| 800 ml polotučného mléka
| petrželová nať, muškátový oříšek, sůl
Postup přípravy receptu Telecí nadívané:
Nakrájenou žemli zlehčíme mlékem s rozmíchaným bílkem. Okořeníme muš. květem a petrželovou natí. Směsí naplníme kapsu utvořenou v mase, spíchneme jehlami. Na nahřaté pánvi kapsy upečeme. Teprve potom podlejeme, přiklopíme poklicí a dusíme. Když je maso hotové, zahustíme vzniklou šťávou nasucho opraženou moukou, rozředíme a povaříme. Procezenou šťávu omastíme rostlinným tukem.
Fotky receptu Telecí nadívané:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!