Postup přípravy receptu Telecí pečeně v omáčce s bylinkovým octem:
Telecí pečeni silně potřeme MAGGI Harmonií Chuti a po všech stranách opečeme na 3 polévkových lžících rostlinného oleje.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, přidáme k masu a spolu s ním opékáme. Přilijeme vodu, přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel a dusíme pod pokličkou cca 60 minut. Pečeni necháme s cibulí zchladnout. (Případně si pečeni připravíme již den předem). Pečeni vyjmeme a v nálevu rozmícháme vinný ocet, zbytek rostlinného oleje a MAGGI Harmonii Chuti. Studenou pečeni nakrájíme na tenké plátky, přelijeme připravenou zálivkou s octem a necháme cca 1 hodinu marinovat. Mezitím uvaříme vejce natvrdo, necháme je zchladnout, oloupeme a nasekáme. Pažitku omyjeme, nakrájíme nadrobno a spolu s vejci ji nasypeme na plátky pečene krátce předtím, než je servírujeme.
Příloha: Bageta.