Použité suroviny receptu Telecí pečeně v zelenině :
300 g telecího masa bez kosti
| 30 g másla
| 100 g zeleného hrášku
| 2 mrkve
| kousek květáku
| 1 lžička sekané petrželové natě
| 5 g másla
| 1 lžička hladké mouky
| sůl
Postup přípravy receptu Telecí pečeně v zelenině :
Maso osolíme a opečeme vcelku na rozpuštěném másle. Pečeme za občasného podlévání. Zeleninu nakrájíme na kousky. Když je maso téměř měkké, přidáme zeleninu a dusíme doměkka. Z másla a mouky uděláme drobenku, kterou přidáme k pokrmu, promícháme a provaříme, pepř. trošku zředíme vodou. Ochutíme petrželkou.
Fotky receptu Telecí pečeně v zelenině :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!