Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí pečínka

fotka Telecí pečínka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Telecí pečínka:

1,2 kg telecí pečínka s ledvinou  | 1 lžíce sádlo  | 2 lžíce máslo  |  sůl  |  vývar na podlití

Postup přípravy receptu Telecí pečínka:

Maso omyjeme a osušíme. Rozpálíme 1 lžíci sádla a dáme na něj osolenou telecí pečínku. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a nepřikryté poklicí pečem zvolna asi 1/2 hodiny. Potom maso obrátíme a pečeme další 1/2 - 3/4 hodiny. Při pečení poléváme maso vypečenou šťávou a podléváme vývarem. Z upečeného měkkého maso vyjmeme ledvinu a nakrájíme ji na plátky. Maso vykrájíme z kosti a také ho nakrájíme. Na každou porci masa dáme plátek ledviny, upravíme na míse a přelijem šťávou, kterou jsme zjemnili čerstvým máslem.


Přílohy: brambory, bramborová kaše, dušená rýže, dušená zelenina, kompot


Fotky receptu Telecí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !