Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí plec na víně po italsku

fotka Telecí plec na víně po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí plec na víně po italsku:

600 g telecí plece  | 1 lžíce olivového oleje  | 50 g másla  | 40 g šunky  | 1 cibule  | 2 dl toskánského vína bílého  |  sůl  |  pepř  | 200 g nových brambor  | 1 lžíce sekané zelené petrželky  |  kousek citrónové kůry  |  česnek

Postup přípravy receptu Telecí plec na víně po italsku:

Telecí maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji s máslem a drobně nasekanou šunkou a cibulí. Podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a velmi zvolna dusíme. Několik minut před změknutím přidáme oloupané, překrájené nové brambory a dusíme ještě 15 minut. Hotový pokrm vložíme na teplou mísu a posypeme směsí strouhané citrónové kůry, drobně sekaného česneku a zelené petrželky.


Fotky receptu Telecí plec na víně po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí plec na víně po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !