Použité suroviny receptu Telecí plec na víně po italsku:
600 g telecí plece
| 1 lžíce olivového oleje
| 50 g másla
| 40 g šunky
| 1 cibule
| 2 dl toskánského vína bílého
| sůl
| pepř
| 200 g nových brambor
| 1 lžíce sekané zelené petrželky
| kousek citrónové kůry
| česnek
Postup přípravy receptu Telecí plec na víně po italsku:
Telecí maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji s máslem a drobně nasekanou šunkou a cibulí. Podlijeme bílým vínem, osolíme, opepříme a velmi zvolna dusíme. Několik minut před změknutím přidáme oloupané, překrájené nové brambory a dusíme ještě 15 minut. Hotový pokrm vložíme na teplou mísu a posypeme směsí strouhané citrónové kůry, drobně sekaného česneku a zelené petrželky.
Fotky receptu Telecí plec na víně po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!