Vložil: | Martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Telecí ragout:
600 g telecího plecka
| 3 lžíce olivového oleje
| 1 stroužek česneku
| 250 g čerstvých hub
| 1 lžička mouky
| 1 lžíce sekané zelené petrželky
| 0,1 l bílého vína
| 3 lžíce strouhaného sýra
| sůl,pepř
Postup přípravy receptu Telecí ragout:
Maso nakrájíme na kousky velké asi 2 cm. Osolíme, opepříme a promícháme. V kastrole rozpálíme olej a na něm maso opečeme. Přikryjeme a pečeme dále na mírném ohni ještě 40 minut. Mezitím rozetřeme česnek, opereme houby a nakrájíme je na plátky. Upečené maso vyndáme a do kastrolů přidáme ještě máslo, houby a česnek. Dusíme asi 5 minut, pak poprášíme moukou, přidáme oloupaná rajčata, bílé víno a ještě povaříme. Nakonec vložíme do omáčky maso, posypeme petrželkou a podáváme.
Fotky receptu Telecí ragout:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!