Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Telecí ragout

fotka Telecí ragout
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Telecí ragout:

600 g telecího plecka  | 3 lžíce olivového oleje  | 1 stroužek česneku  | 250 g čerstvých hub  | 1 lžička mouky  | 1 lžíce sekané zelené petrželky  | 0,1 l bílého vína  | 3 lžíce strouhaného sýra  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Telecí ragout:

Maso nakrájíme na kousky velké asi 2 cm. Osolíme, opepříme a promícháme. V kastrole rozpálíme olej a na něm maso opečeme. Přikryjeme a pečeme dále na mírném ohni ještě 40 minut. Mezitím rozetřeme česnek, opereme houby a nakrájíme je na plátky. Upečené maso vyndáme a do kastrolů přidáme ještě máslo, houby a česnek. Dusíme asi 5 minut, pak poprášíme moukou, přidáme oloupaná rajčata, bílé víno a ještě povaříme. Nakonec vložíme do omáčky maso, posypeme petrželkou a podáváme.


Fotky receptu Telecí ragout:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí ragout
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !