Použité suroviny receptu Telecí řízečky po milánsku:
8 telecí řízky malé
| 1 šálek MAGGI Omáčky Boloňské
| 3 vejce
| 60 g parmezánu
| 4 lžíce hl. mouky
| 60 g másla
| 1 sáček těstovin
| 125 ml mléka
| 125 ml vody
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Telecí řízečky po milánsku:
V misce ušleháme vejce, přilijeme olej a vše rozšleháme metlou. K vaječné hmotě přidáme strouhaný sýr, zašleháme ho metlou a hmotu necháme 10 - 15 minut stát. Na plochý talíř nasypeme mouku, řízky osolíme, opepříme a obalíme je v mouce. Řízečky protáhneme vaječnou hmotou se sýrem a přebytečnou hmotu odstraníme prstem. V pánvi rozpálíme přepuštěné máslo, vložíme řízečky a z obou stran je osmažíme do zlatova.
Ohřejeme MAGGI Omáčku Boloňskou.
Těstoviny nasypeme do vařící osolené vody a při mírném varu vaříme 8 - 9 minut. Těstoviny scedíme a ihned podáváme.
Fotky receptu Telecí řízečky po milánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!