Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí s baklažány

fotka Telecí s baklažány
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí s baklažány:

600 g telecí plece  | 1 cibule  | 2 rajčata  | 1 malá plechovka hrášku  | 60 g šunky  | 4 baklažány  | 1,5 dl bílého vína  | špetka timiánu a majoránky  | 2 bobkové listy  | špetka skořice, pepře a soli

Postup přípravy receptu Telecí s baklažány:

Na malé kostky nakrájené telecí maso a šunku osmažíme na oleji, přidáme lžičku hladké mouky, drobně nakrájenou cibuli a koření a znovu somažíme. Pak přidáme rajčata, víno, sůl a dusíme do měkka. Podle potřeby maso podléváme malým množstvím vody. Téměř k hotvému pokrmu přidáme okapaný hrášek. Omyté baklažány nakrájíme na plátky, osolíme, osmažíme po obou stranách na olejí a urovnáme na talíř. Poté na baklažán urovnáme připravené telecí maso. Vhodná příloha je dušená rýže.


Fotky receptu Telecí s baklažány:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí s baklažány
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !