Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí závitky po maďarsku

fotka Telecí závitky po maďarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Telecí závitky po maďarsku:

500 g telecího masa  | 200 g uzeného masa  | 40 g tuku  | 1 ks cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 2 lžíce rajského protlaku  | špetka soli

Postup přípravy receptu Telecí závitky po maďarsku:

Maso omyjeme, nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a osolíme. Uzené maso nakrájíme na kostičky, dáme na plátky telecího masa, svineme a převážeme nití. Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme, tuk rozpustíme v hrnci a orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli spolu s na plátky nakrájeným česnekem. Když je cibule a česnek orestovaný, přidáme mletou papriku a závitky. Závitky osmažíme ze všech stran a poté necháme dusit, podle potřeby podlijeme vodou. Když jsou závitky měkké, vyjmeme je, do šťávy přidáme rajský protlak a chvilku povaříme. Ze závitků odstraníme nit, vložíme do omáčky, prohřejeme a podáváme s brambory.


Fotky receptu Telecí závitky po maďarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí závitky po maďarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !